Димитровград се включва в #Markethon

#markethon dimitrovgrad

#Markethon – „Защо избрах хостинг в Jump?“

Димитровград е едно от икономическите пространства на България, където са се съсредоточили изключително много малки и средни предприятия. 2 от най-големите работодатели от област Хасково са позиционирани в Община Димитровград. Това от своя страна дава възможност на не малък брой специалисти да предлагат своите услуги в изграждането на сайтове.

Тук е мястото да споменем, че вече 2-ма участници в надпреварата #Markethon развиват въпроса „Защо избрах хостинг в Jump?“ са от Димитровград. Това са Делчо Делчев и Веселин Караджов. Те се представят самостоятелно, като и двамата прилагат различни стратегии в състезанието. На този етап е доста трудно да се кажe как ще се развие надпреварата, но можем да кажем със сигурност, че Делчо Делчев започва  наистина убедително.

В следващите статии ще Ви представя хостинг компаниите в България. А също така заедно ще разгледаме, какво предлага JUMP.BG в своето портфолио и колко качествени са услугите. Ще се радвам, ако ме последвате и заедно станем част от надпреварата #Markethon.